Aula og Hjernen&Hjertet i dagtilbud

Aula er den digitale kommunikationsplatform for forældre og medarbejdere i alle kommunale dagtilbud, samt de fleste selvejende tilbud.

Én samlet indgang

For medarbejdere er Aula én samlet indgang til kommunikation med forældre og kolleger, samt adgang til indhold i Hjernen&Hjertet. For forældre er Aula én samlet indgang til kommunikation med dagtilbud, skole, KKFO og fritidscentre om deres børn.

Fælles retningslinjer

I København er der fastsat fælles retningslinjer for anvendelsen af Aula, der gælder for dagtilbud, skole og KKFO samt fritidscentre. Retningslinjerne skal sikre en ensartet brug af Aula, så forældre oplever en overskuelig kommunikation fra dagtilbud, skole, KKFO eller fritidscenter.

Her kan du finde hjælp

Har du som medarbejder brug for hjælp til Aula, så se videoguides om funktionerne i onlineguiden.

 

Spørg din leder eller Aula superbruger, hvis du har brug for hjælp. 

Sådan bruger du Hjernen&Hjertet

Du har direkte adgang til Hjernen&Hjertet via Aula. I København bruger vi en række værktøjer i Hjernen&Hjertet til at udvikle og dokumentere den pædagogiske praksis, fx SMTTE-handleplaner, Dialogvurderinger, TOPI og Sprogvurdering.

Support

Aula support

Hvis du som Aula superbruger ikke kan finde svar her på siden, så kan du skrive en e-mail. Du kan også ringe alle hverdage mellem kl. 9 - 15.

Læs om Aula i København 0 - 18 år