Billedprojekter for skoleklasserne

Nu kan I tilmelde jer til efterårets billedprojekter for skoleklasser på Billedskolen i Tvillingehallen.

Frem til den 1. juni er der åbent for tilmelding til ét eller flere af Billedskolens fantastiske efterårs- og vinteraktiviteter.

I ugerne 44, 45 eller 46 er der mulighed for 7.-, 8.- og 9.-klasserne at designe deres egen plakat i aktiviteten "Ordet er frit". Over tre dage skal deltagerne beskæftige sig med formidling af budskab, visuelt udtryk og grafisk design og tale om, hvordan man får ord og billede til at supplere hinanden. Forløbet hedder "Ordet er frit", fordi alle har noget på hjerte. Ud fra et oplæg og mange skitserede idéer finder eleverne frem til det budskab, som skal hjælpes ud i verden.

2.- og 3.-klasserne har i løbet af august og september mulighed for at deltage i forløbet "Farvernes verden", hvor de skal undersøge hvilke farver der findes og hvordan farver kan påvirke ens humør. Forløbet slutter med, at klasserne finder ud af, hvilke farver en kunstner har brugt i sit billede og blander bøtter af samme farver til et stort fælles maleri.

3.- og 4.-klasserne kan i ugerne 3, 4 eller 5 i 2025 deltage i skulpturprojektet "Picassos vaser", hvor børnene skal efterligne Picassos fantastiske værker i papmaché og hver i sær komme med deres bud på en skulpturel figur med vase-funktion.

Du kan læse meget mere om de enkelte tilbud i den vedhæftede pdf. Ønsker du at tilmelde en eller flere klasser til efterårets og vinterens forløb kan du gøre det vi nedenstående link til Billedskolens hjemmeside.