Grib Pucken 2.5.

I forbindelse med næste års ishockey-VM er der mulighed for alle landets skoler at integrere ishockey i undervisningen.

Det er Danmarks Ishockey Union, der i samarbejde med flere af landets ishockeyklubber, frivillige skolelærere, og ikke mindst Skansevejens Skole i Nørresundby, skabt undervisningsmaterialet "Grib Pucken 2.5", der gratis kan benyttes af alle landets skoler og er målrettet elever i 0.-6. klassetrin.

"Grib Pucken 2.5" er blevet til for at engagere eleverne i sjove og lærerige aktiviteter, der giver dem en dybere forståelse for ishockeyens regler, historie og betydning. Og det bedste af det hele? Det giver eleverne en helt unik chance for at blive en del af en verdensomspændende sportsbegivenhed!

På glatis

I kan allerede nu bruge ”Grib Pucken 2.5” til jeres årsplanlægning for skoleåret 24/25, så I er sikre på at have tid til at udforske ishockeysporten med jeres elever. Grib Pucken 2.5 er tilgængeligt til brug fra mandag d. 21. oktober på www.gribpucken.dk.

Læs mere i flyeren herunder, hvor I bl.a. introduceres et Åben Skole forløb, idet eleverne kan komme på glatis på kræfter med ishockey i af de lokale ishockey klubber i og omkring København.

Her vil erfarne og dedikerede trænere guide eleverne igennem en tryg oplevelse på isen. De får mulighed for at udforske forskellige aspekter af ishockeysporten, herunder skøjteløb, puckkontrol og målscoring. Uanset om eleverne er nye inden for sporten eller allerede har erfaring, vil de få en sjov oplevelse under trænernes kyndige vejledning. 

Grib Pucken 2.5 vil være tilgængeligt til brug fra mandag d. 21. oktober, men I kan dog allerede nu finde eksempler på klasserelaterede opgaver på siden, så I får en fornemmelse af, hvad I kan forvente.

Flyer