Kom til FerieCamp i påskeferien!

I påskeferien kan I sammen med jeres børn og unge få nogle sjove og aktivitetsrige dage til FerieCamp i Valby/Sydhavnen, Amager, Nørrebro, Nordvest, Østerbro og Tingbjerg – helt gratis!

På FerieCamp kan I blandt andet prøve kræfter med fodbold, dans og basket, lave konkurrencer og kampsport, eller komme rigtig i feriestemning til de mange kreative workshops. Og MEGET, MEGET mere sjovt. 

Se de fulde programmer for FerieCamp i påskeferien her: https://feriecamp.kk.dk/programmer

Ønsker I at besøge FerieCamp med mere end 10 børn, bedes I forinden ringe til FerieCamp på tlf.: 2033 7520

Hvad er FerieCamp?

  • FerieCamp er Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i de fem store skoleferier og for alle børn og unge i alderen 3-17 år.
  • I udvalgte ferier er der aktiviteter kun for piger med PigeCamp #Girlsonly
  • Alle aktiviteterne er gratis og som udgangspunkt uden tilmelding, medmindre andet er angivet i selve programmet på FerieCamps hjemmeside.
  • Målet med FerieCamp er at introducere børn og unge i udsatte byområder til et aktivt kultur- og fritidsliv, så de dels har gode tilbud i deres ferier og måske efterfølgende har lyst til at melde sig ind i en forening eller gøre brug af lokalområdets andre fritidstilbud

Hjælp med at sprede budskabet til jeres pædagoger og til børnenes forældre, så vi får så mange børn og unge med på FerieCamp som muligt.