Header menu

Du er her

Aula og Hjernen&Hjertet i dagtilbud

Aula er den digitale kommunikationsplatform for forældre og medarbejdere i alle kommunale dagtilbud, samt de fleste selvejende tilbud.

Én samlet indgang

For medarbejdere er Aula én samlet indgang til kommunikation med forældre og kolleger, samt let adgang til indhold i Hjernen&Hjertet. For forældre er Aula én samlet indgang til kommunikation med dagtilbud, skole, KKFO og fritidscentre om deres børn.

Fælles retningslinjer

I København er der fastsat fælles retningslinjer for anvendelsen af Aula, der gælder for dagtilbud, skole og KKFO samt fritidscentre. Retningslinjerne skal sikre en ensartet brug af Aula, så forældre oplever en overskuelig kommunikation fra dagtilbud, skole, KKFO eller fritidscenter.

Sådan bruger du Aula

Guide til Aula for medarbejdere - her finder du videoguides til de forskellige funktioner i Aula.

Spørg din leder eller Aula superbruger, hvis du har brug for hjælp. 

Sådan bruger du Hjernen&Hjertet

Du har direkte adgang til Hjernen&Hjertet gennem en widget i Aula. Hjernen&Hjertet er Rambølls digitale løsning til at understøtte arbejdet med børns læring, udvikling og trivsel.
I København bruger vi en række værktøjer i Hjernen&Hjertet til at udvikle og dokumentere den pædagogiske praksis, fx SMTTE-handleplaner, Dialogvurderinger, TOPI og Sprogvurdering.

Support

Hvis du som Aula superbruger ikke kan finde svar her på siden, så kan du skrive til aula@kk.dk. Du kan også ringe på 30 89 54 80 alle hverdage mellem kl. 9 - 15.

Oplever du en fejl i Aula, så skal du udfylde Skema til indberetning af fejl i Aula og sende det til aula@kk.dk.

Aula Anvendelses- og Kanalstrategi

Senest opdateret
15.10.2021