Header menu

Du er her

Om Bedst Sammen

Bedst Sammen er Børne- og Ungdomsforvaltningens hjemmeside til alle medarbejdere, som arbejder med børnenes udvikling og læring.

På Bedst Sammen bestræber vi os på at gøre det så nemt som overhovedet muligt at finde ind til anvendelig viden, der virker i det daglige arbejde med at udvikle børnene i København. Indholdet på Bedst Sammen er særligt til pædagoger, lærere og andre der arbejder med Københavns børn og unge. 

Vi har valgt at kalde hjemmesiden Bedst Sammen, fordi det er en grundopfattelse i forvaltningen, at det er når vi arbejder godt sammen – på tværs af faggrupper, organisatoriske, hierarkiske skel – at vi for alvor er i stand til at flytte børnene i den rigtige retning.

Hvem står bag

Bedst Sammen blev til i 2018 i et samarbejde mellem flere enheder i Børne- og Ungdomsforvaltningen (Kommunikationsteamet, Fagligt Center og områderne) - og en hel del lærere og pædagoger, som har givet deres besyv med undervejs i processen. Den afløste hjemmesiden Mit BUF.

De seje mennesker på forsidebilledet er lærere og pædagoger fra Rødkilde Skole i Vanløse.Tak til dem, for at stille op til fotografering på en halvkold vinter-fredag i januar.

Brug af materialerne

Nogle af materialerne er beskyttet bag UNI-login, fordi det kun er medarbejdere i Københavns Kommune, der har rettigheder til at bruge dem. Det øvrige kan frit anvendes også i andre kommuner, så længe man husker at kreditere. Er du i tvivl, så skriv til bedstsammen@kk.dk

Vi vil gerne have dit input

Ris, ros, kommentarer eller forslag til indhold – kom med det!
Skriv til bedstsammen@kk.dk

Mange hilsner

Redaktionsgruppen

Senest opdateret
05.08.2019