Header menu

Du er her

Skole

Forløb: Klar til prøven 2 - dansk og matematik

Intensivt forløb for elever i 9. klasse, som har brug for en fokuseret indsats for at opnå et gennemsnit på 5 i afgangsprøverne.

Materialer til dig der skal underviser i Klar til prøve 2

Her på siden er materialerne, som udgør undervisningsforløbet. Materialet består af en lektionsplan til 14 lektioners undervisning i dansk og 13 i matematik. I lektionoversigten kan du se, hvornår du skal bruge materialerne, som du finder her på siden. 

Læringssamtaler Klar til prøve 2

Dansk Lektionsoversigt Klar til prøve 2

Matematik Lektionsoversigt Klar til prøve 2

Brain breaks, forældrebreve og elevopgaver 

Blandt materialerne finder du ideer til brain breaks, en spørgeguide til de individuelle læringssamtaler og et informationsbrev til forældrene. 

Forløbets mål 

At eleverne opnår 7 eller mere ved afgangsprøverne i dansk og matematik.

Et forløb til en gruppe på max 10 elever

Forløbet er tilrettelagt til små hold af max 10 elever, hvor der er tid til en anderledes undervisning, der kan bryde med de vante rammer. Materialerne indeholder en klar struktur og ramme for undervisningen. Undervisningen fokuserer på indholdsområderne i fagene og strategier, eleverne kan bruge når de skal gennemføre prøverne.

Højt fagligt niveau i materialerne sikrer at eleverne rykker sig

Undervisningen stilladserer elevernes læring via rig mulighed for faglig dialog, modellering og ressourcer, og der er plads til at tilgodese elevernes individuelle behov. I forløbet er der fokus på elevaktivitet med fx feedback og brain breaks. Før, under og efter forløbet afvikles individuelle læringssamtaler, der giver yderligere mulighed for at understøtte til den enkeltes elev faglige udvikling.

Senest opdateret
22.03.2021