Vær med til at varme op til verdens største cykelløb!

Tour de France 2022 starter i København d. 1. juli.
Som skoler og institutioner kan I tage del i Tour de France-festen og byde Touren indenfor hos jer, ved at arbejde praktisk og fagligt med fx cykling, cykelløb, kultur og historie.
Billede
Barn på cykel ved forhindringsbane med teksten ''bon tour''

I BUF har vi sammensat et spændende aktivitetskatalog med lokale tilbud som skoler og institutioner gratis kan gøre brug af.

Her kan I bl.a. prøve kræfter med:

  • Spis som en cykelrytter: Måltidskasse til madkundskab
  • Få besøg af en cykelrytter og lav et sportsportræt
  • Cykelsafari i Naturpark Amager
  • Tour de Amager-cykelløb
  • Cykelbaneløb på løbecykler

Læs mere om aktiviteterne og hvordan I tilmelder jer i kataloget nederst på siden. Vær opmærksom på, at der er begrænset antal pladser. 

Find inspiration til flere aktiviteter

www.skoletour.dk kan du finde 15 forskellige Tour-aktiviteter, hvoraf 5 af dem af nationale konkurrencer, med Tour de France-præmier, fx 100 entrébilletter til holdpræsentationen i Tivoli d. 29. juni. Selvom den hedder ’skoletour’ kan flere af aktiviteterne sagtens bruge i institutioner.

Interessentselskabet, som står for afholdelsen af Tour de France i Danmark, står bag hjemmesiden. Skoletour.dk er også trykt som et magasin. Der er sendt eksemplarer ud til alle skoler og fritidscentre. Ønsker I hele sæt til en klasse eller gruppe, kan de bestilles ved mail til kh0i@kk.dk (Emil Kiær Lund), så længe de er på lager.

Del jeres Skoletour oplevelser med os!

I de kommende 100 dage frem til Tour-start, sender København vores SOME-hold rundt på landevejene i den røde Tour bil for at dele de bedste øjeblikke. I kan være med til at vise alle andre cykelfans, hvordan man varmer op til Tour de France, så tag endelig fat i os. Skriv til os på skoletour@kk.dk med ”tour besøg” i emnefeltet.

Relevante dokumenter